Despre Noi

Misiunea noastra, la Inspire Wellness, este sa promovam si sa inspiram stilul de viata sanatos prin miscare si energie pozitiva. Contribuim activ la starea ta de bine cu antrenamente de pilates – saltea si aparate, body sculpt, yoga si sedinte de masaj.

Valori

Valori

Valorile care ne ghideaza catre starea de bine sunt: sanatate, frumusete, pasiune, vitalitate, relaxare, autocunoastere, prietenie. Te asteptam in comunitatea noastra.

Viziune

Viziune

Viziunea noastra este sa oferim solutii simple si sanatoase de miscare pentru confortul tau fizic si mental. Facem acest lucru cu pasiune, intr-un mediu prietenos, cu echipamente moderne si traineri certificati.

Basi Systems

Basi Systems

La studioul nostru te poti antrena cu urmatoarele aparate Basi Systems: Reformer simplu, Reformer with tower, Ladder barrel, Ped a pull si Wunda chair.

Servicii aditionale

Servicii aditionale

Ne bucuram sa iti oferim acces la servicii aditionale daca te alaturi grupului nostru de prieteni. Te asteptam la studio pentru detalii suplimentare.

Dotari studio

Dotari studio

Studioul cuprinde o sala pentru activitatile de clasa, dotata cu saltele si accesorii, o sala cu 5 echipamente pilates si 2 sali de masaj. Totodata, iti oferim confort si siguranta prin vestiar dedicat tie (protejat cu cheie), dusuri si toaleta.

Traineri certificati

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din antrenori cu multiple certificari si premii la campionatele nationale si internationale. Vino sa ne cunoastem 🙂

Galerie foto studio

Te asteptam sa ne cunoastem. Suntem la parterul complexului Vita Bella, Corpul A (Sos. Pipera-Tunari nr. 200A, Voluntari).