Echipa Antrenori

Antrenorii Inspire Wellness sunt alaturi de tine pentru a obtine forma fizica dorita. Te asteptam in studioul nostru.

Eliza Luca

Sportul a devenit pasiunea Elizei de la varsta de doar 4 ani si a fost inscrisa de parinti la gimnastica artistica. Talentul innascut, munca sustinuta si ambitia au fost ingredientele retetei sale de succes care i-au adus multiple titluri de campioana nationala la individual compus, barna, sol si paralele dar si premii in concursuri internationale.

Delia Turcoman

Delia a inceput cariera in domeniul fitnessului in urma cu 8 ani. A practicat gimnastica artistica si dans modern. Cu o energie debordanta si o personalitate exuberanta, Delia transforma clasele de aerobic intr-o varietate de stari, imbinand intensitatea antrenamentelor cu jovialitatea.

Corina Nedelcu

A inceput cariera de sportiv de performanta la varsta de 4 ani in ramura Gimnasticii Artistice in renumitul complex sportiv de la Deva. Corina s-a simtit intodeauna atrasa de dans si de armonia Gimnasticii Aerobice astfel ca a ales sa practice la nivel de performanta Gimnastica Aerobica in cadrul centrului Olimpic din Deva

Bogdan Rotaru

Bogdan este antrenorul nostru pentru sedintele de Pilates pe aparate.

Cristina Simona Nedelcu

A inceput activitatea sportiva la varsta de 4 ani, cu dorinta de a ajunge o ”Nadia Comaneci”. A fost selectata in elita gimnastelor de la Centrul National Sportiv de la Deva, unde a practicat Gimnastica Artistica.