Eliza Luca

Sportul a devenit pasiunea Elizei de la varsta de doar 4 ani si a fost inscrisa de parinti la gimnastica artistica. Talentul innascut, munca sustinuta si ambitia au fost ingredientele retetei sale de succes care i-au adus multiple titluri de campioana nationala la individual compus, barna, sol si paralele dar si premii in concursuri internationale.

Distinctii

  • Eliza a cunoscut consacrarea si a obtinut confirmarea valorii sale si in gimnastica aerobica de performanta de care s-a simtit atrasa cand a implinit 14 ani. Domeniu in care de asemenea a cunoscut succesul si a excelat castigand multiple premii nationale.
  • multiple titluri de campioana nationala la individual compus, barna, sol si paralele dar si premii in concursuri internationale.

La 16 ani de cand s-a despartit de sportul de performanta cu un palmares impresionant acumulat, Eliza Luca continua sa se bucure de succes si in postura de instructor de fitness si aerobic. “Cand am pus punct carierei competitionale, am decis ca e momentul pentru o noua provocare, si cum nu concepeam sa stau departe de sport, de pasiunea mea, mai ales ca aveam atata experienta din anii cand am facut performanta, am ales sa intru in industria fitness-ului” – Luca Eliza.

In prezent

Detine titlul de Instructor al Casei Regale a Principesei Margareta. Eliza este fost director sportiv al Clubului Moving Romania; in prezent, este Instructor Aerobic si Fitness World Class.

Eliza Luca este un minunat ambasador al industriei fitness din Romania, studii: Facultatea de Fizica, Medicala, Facultatea de Kinetoterapie, Master Biosenzori

Certificari:

  • Curs instructor fitness si aerobic- Federatia Romana Sportul pentru Toti
  • Les mills Body Pump, Cycling Schwinn, Port de Bras, Step, Hydrorider, Aqua, Zumba, Dance, Functional Training,
  • Motto: Enjoy Life!