Intrebari frecvente

Ce servicii ofera studioul?

La Inspire Wellness poti beneficia de urmatoarele servicii: antrenamente de grup cu unul dintre trainerii nostri (activitati Pilates, Yoga si Body Sculpt), sedinte personale cu antrenorul pentru Pilates Salte/ Echipamente sau Yoga si sedinte de masaj. Fiecare activitate dureaza 50 de minute si trebuie programata in avans. Poti opta pentru acces liber la studio in intervalul 10.00-16.00, de luni pana sambata pentru exercitii la alegerea ta (oferim saltea si accesorii).

 

Cum ne contactezi?

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta pe email, la [email protected], sau telefonic, la 0725.800.246. Totodata, ne poti scrie folosind formularul din website, din pagina Contact.

 

Unde se afla studioul?

Studioul nostru este pe Sos. Pipera-Tunari nr. 200, Voluntari, Complex Vita Bella (Corp A, parter). Te poti programa de luni pana sambata, in intervalul 08.00 – 21.00.

 

Cum obtii o programare?

Alege activitatea preferata si noi revenim la tine pentru programare. Clasele se desfasoara dimineata si seara, iar pentru sedintele personale cu antrenor poti alege un interval orar avantajos pentru tine. Este alegerea ta forma de comunicare – telefon sau email.

 

Cum beneficiezi de o promotie?

Promotiile vor fi afisate pe website-ul studioului. In plus, oricand doresti, iti oferim informatii daca ne contactezi direct pe email, la [email protected], sau telefonic – 0725.800.246.

 

Ce facilitati ofera studioul?

Studioul Inspire Wellness este dotat cu o sala pentru activitatile de grup (maxim 20 persoane), o sala pentru echipamente pilates (minim 5 aparate) si 2 Sali de masaj. Totodata, iti oferim confort si siguranta prin vestiar dedicate tie (protejat cu cheie), dusuri si toaleta.

 

Cum si cand platesti?

Plata se face cash la receptia studioului in ziua in care incepi sa beneficiezi de serviciul ales. In cazul abonamentelor, se face plata integrala a sumei in prima zi de prezenta la studioul nostru. Odata cu plata, vom semna si un contract pentru serviciile alese.

 

Ce se intampla daca nu ajungi la programare?

Anularile pot fi facute cu minim 4 ore in avans si pana la ora 20:00, maxim, pentru programarile facute in cursul dimineții urmatoare. In caz contrar, sedinta se va considera efectuata si va fi dedusa din pachet.

 

Care este regulamentul studioului?

Pentru buna desfasurare a activitatii, am creat Regulament Activitati si Regulament Vestiar. Citeste si Intrebari frecvente,Termeni si conditii si Politica de confidentialitate.