Masajul, relaxarea mult asteptata

Informatii si programari 0725.800.246. Revenim noi la tine cu o confirmare.

Te asteptam la studio sa te relaxezi la o sedinta de masaj. Te ajutam sa lasi grijile si stresul cotidian la usa cu 6 tipuri de masaj care iti vor da senzatia de bine in tot corpul. Ne bucuram totodata sa iti fim alaturi in descoperirea beneficiilor terapeutice ale masajului precum: de la hidratarea pielii si stimularea activitatii sanguine, ameliorarea sau disparitia durerilor de cap, de spate pana la rolul terapeutic, ameliorarea somnului sau eliminarea insomniei.

Masaj
Durata unei sedinte de masaj este de 50 de minute (exceptie fac masajele faciale si gat & scalp - durata de 30 minute). La orice pachet achizitonat poti combina la alegere tipurile de masaj.
Masajul, relaxarea mult asteptata
1 SEDINTA MASAJ CORPORAL
Alege intre tipurile de masaj urmatoare: Deep Tissue, de relaxare/ Candle, Aromatherapy, Anticelulitic. Durata unei sedinte de masaj este de 50 de minute. Este obligatorie o programare in prealabil.
1 SEDINTA MASAJ FACIAL/GAT/SCALP
Durata unei sedinte de masaj este de 30 de minute. Este obligatorie o programare in prealabil. Serviciu disponibil si ca pchet de 5/10 sedinte la cerere.
5 SEDINTE MASAJ CORPORAL
Alege intre tipurile de masaj urmatoare: Deep Tissue, de relaxare/ Candle, Aromatherapy, Anticelulitic, combinate dupa preferintele tale. Este obligatorie o programare in prealabil.
10 SEDINTE MASAJ CORPORAL
Alege intre tipurile de masaj urmatoare: Deep Tissue, de relaxare/ Candle, Aromatherapy, Anticelulitic, combinate dupa preferintele tale. Este obligatorie o programare in prealabil.
1300 LEI
Vreau Programare
Pentru toate serviciile este necesara o programare confirmata in avans.  Programeaza-te direct in formular AICI.
Din momentul achizitiei, pachetele cu 5 sedinte sunt valabile 30 de zile, respectiv pachetele cu 10 sedinte sau mai mult sunt valabile 60 de zile din momentul achizitiei.
Durata unei sedinte de masaj este de 50 de minute (exceptie fac masajele faciale si gat&scalp - durata de 30 minute).
Preturile se aplica individual si pe pachete de sedinte, in limita stocului disponibil si a valabilitatii alocate/ serviciu sau pachet. Preturile afisate in aceasta pagina sunt cele finale, cu reducerile aplicate, respectiv cu cu bonusurile incluse.
Sumele achitate nu se returneaza.
Programarile se pot anula cu 4 ore inainte sau cu o seara in avans (ora 20.00).
Serviciile se pot oferi sub forma de voucher cadou.
Termeni si conditii AICICiteste si Intrebari frecvente, Regulament Activitati, Regulament Vestiare.