Exercitii Yoga la Inspire Wellness

 

 

Scurt istoric

Yoga este o disciplina despre meditatie si autocunoastere, originara din India antica. Fiind considerata una dintre cele 6 scoli traditionale ale hinduismului, Yoga este apreciata la nivel de desavarsire fizica si spirituala. Meditatiile de tip yoga au ca obiectiv atingerea unei stari de constiinta perfecta si se practica de peste 5000 de ani.

 

Cum te ajuta pe tine exercitiile Yoga

Yoga, intr-o descriere succinta si directa, te elibereaza de “lume”; prin exercitiile de yoga te vei simti deconectat/a de orice preocupare cotidiana. O astfel de meditatie aduce bucurie, armonie, liniste. Insa fiecare scoala sau centru de yoga are practici preferate pe care le preda ca sa obtina aceasta stare.

Beneficiile yoga insa nu sunt doar de tip spiritual, ci si de tip fizic prin echilibrul format intre minte si corp. Posturile exercitiilor de yoga inseamna fermitate si relaxare cu scopul descoperiri de sine. Aceste posturi trebuie sa fie exclusiv confortabile ca sa fie favorabile activitatii spiritual sau pot fi concepute cu scop de intarire a musculaturii, de exemplu.

 

In viata de zi cu zi vei simti aceste efecte vor fi usor resimtite in forme variate:

  • Obtii un plus de relaxare;
  • Observi imbunatatire a musculaturii;
  • Ai o flexibilitate mai buna;
  • Ofera sprijin in caz de dieta;
  • Cercetatorii spun ca yoga ajuta la reducerea stresului, a anxietatii, a insomniei si a durerilor de spate.

 

La Inspire Wellness poti opta pentru o sedinta personala sau de grup de meditatie Yoga. Sub forma de pachet poti alterna cu clase de Pilates, Body Sculpt si Workout. 

*Imaginile au exclusiv rol de prezentare.

Ce tip de antrenament alegi?