Servicii

Descopera beneficiile activitatilor de la studioul nostru. Pentru programari si informatii suplimentare ne gasesti la 0725.800.246

PILATES SALTEA/ APARATE

„Pilates is complete coordination of body, mind and spirit”, spune fondatorul acestui tip de antrenament, Joseph Pilates. Pilates este activitatea prin care obtii o forma fizica foarte buna, dar si o stare de spirit pe masura. Practic, prin exercitii controlate iti dezvolti uniform musculatura, antrenand intregul corp, insa fara a-l solicita. Cu fiecare antrenament vei observa noi aptitudini ale corpului: o mai buna coordonare a respiratiei, a flexibilitatii si a echilibrului intregului tau “sistem”. Adica mai multa relaxare si mai multa stare de bine. Poti opta pentru pilates la saltea sau la aparate Basi Systems, alaturi de antrenor.

YOGA

Yoga este o disciplina despre meditatie si autocunoastere, originara din India antica. Astazi este apreciata la nivel de desavarsire fizica si spirituala. Intr-o descriere succinta si directa, te elibereaza de “lume”; prin exercitiile de yoga te vei simti deconectat/a de orice preocupare cotidiana. Beneficiile yoga insa nu sunt doar de tip spiritual, ci si de tip fizic prin echilibrul format intre minte si corp. Posturile exercitiilor de yoga inseamna fermitate si relaxare cu scopul descoperiri de sine. Poti alege sedinta personala sau activitatea de grup.

CLASE

La studioul nostru iti punem la dispozitie toate resursele, spatiul si echipamentele necesare pentru activitatea ta preferata. Fie ca inca nu ai descoperit beneficiile yoga ori pilates, fie ca esti deja pasionat de miscare, noi te sustinem sa iti atingi obiectivele prin clase organizate de Yoga/ Pilates/ Bosy Sculpt sau un mix intre acestea, la alegerea ta. Exista si varianta de antrenamente personale cu trainerii nostri certificati pentru Yoga, Zumba, Pilates Saltea sau Pilates Aparate. Cu ce activitate ai vrea sa incepi?